В германския град Мурнау (Бавария) руснак уби двама украински граждани, които

...
В германския град Мурнау (Бавария) руснак уби двама украински граждани, които
Коментари Харесай

Убитите в Германия украинци се оказаха военни на рехабилитация

В немския град Мурнау (Бавария) руснак умъртви двама украински жители, които се оказаха военнослужещи на лекуване. Заподозреният е арестуван, само че към момента се разпитват очевидци. Това съобщи в Telegram украинският национален народен представител Алексей Гончаренко.

Според локалната полиция случаят е станал вечерта в събота, 27 април, в комерсиалния център.

Съобщава се, че 36-годишен мъж е умрял на място от тежки пострадвания, различен 23-годишен украинец е умрял в болница същата вечер, макар че са подхванати незабавни реанимационни ограничения.

При издирването същата вечер покрай мястото на престъплението е арестуван 57-годишен обвинен, който се оказал жител на Руската федерация.
 ликвидиране на украинци Германски чиновници на реда на мястото на нещастието
И двамата украинци живеели в региона на Гармиш-Партенкирхен.

" По-нататъшното следствие на съмнението за двойно ликвидиране е под управлението на прокуратурата в Мюнхен. Тя към този момент е изпратила петиция до съда за ареста на обвинения, която ще бъде прегледана в неделя ", споделиха от полицията.

Според украинския боен публицист Андрей Цаплиенко нападателят е местен Z-патриот, който намерено поддържа съветската експанзия и демонстративно носи подобаваща символика.

Войниците имали съществени пострадвания по крайниците, тъй че не съумели да отвърнат на удара.

Според немските управляващи в страната има 1,1 милиона украински жители, които са пристигнали от началото на пълномащабното навлизане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР